Info

Henkilökunta

Marjo Lundell

Huolitsija ja IT-vastaava.
Marjo on koulutukseltaan tietotekniikan insinööri ja hän työskenteli 10 vuotta Oulussa Nokian palveluksessa. Nokia uran jälkeen edessä oli muutto pohjoiseen ja uusi työpaikka löytyi norjalaisesta huolintayrityksestä. Norjassa Marjo työskenteli huolitsijana ja toimi yrityksen it-vastaavana lähes kaksi vuotta. Parissa vuodessa oppi mukavasti tullipapereiden tekoa ja Norjan kieltä.

Anja-Maija (Ansku) Lundell

Huolitsija ja kirjanpitäjä.
Ansku työskenteli Suomen Tullin palveluksessa Kilpisjärvellä lähes kolme vuotta, jonka jälkeen hän lähti huolintatöihin Norjaan. Norjassa vierähti lähes kuusi vuotta, kielitaidon lisäksi matkaan tarttui rutkasti kokemusta Norjan sekä Suomen huolintahommista ja kirjanpidosta.

Tieisännöinti

Kilpis Huolinta – Kilpis Spedition toimii Salmivaarantien yksityistien tieisännöitsijänä Kilpisjärvellä.

Tieisännöinnin yhteystiedot:
Salmivaarantien Tiekunta
c/o Kilpis Huolinta – Kilpis Spedition
Harjuntie 79, 99490 Kilpisjärvi
salmivaara@kilpishuolinta.com
040 6701 701
045 353 8404
www.salmivaara.fi

Kotisivupalvelut

Teemme kotisivuja tilauksesta aina kun aika antaa periksi huolinta töiltä. Emme tuota sisältöä, joten tilaaja toimittaa meille aina sisällön ja kuvat.
Toimimme Kilpisjärven kylän kotisivujen päivittäjänä. Emme vastaa tekstisisällöstä, eli teksti-/sisältömuutokset vain tilauksesta. Tekstit ja kuvat toimitettava meille sähköpostilla. Teksti- ja sisältömuutokset sivustolle (poislukien yrityskortit) hoidettava sivujen omistajan Kilpisjärven Ladut ry:n kautta.

Sisältöpäivitykset yritysten omiin teksteihin/kuviin yrityskorteissa laskutetaan suoraan yritykseltä. Yritys toimittaa tekstin sekä kuvat sähköpostilla meille. Tarvittaessa päivitys myös englannin kieliseen versioon, yritys toimittaa myös käännetyn version meille. Me emme tee käännöksiä.

Päivitykset laskutetaan tuntiveloituksena.
Kaikki kotisivuihin liittyvät yhteydenotot sähköpostiin: kotisivupalvelut@kilpishuolinta.com

Rekisteri- ja tietosuojaseloste